SBR SWIM - Avovesiuinti 3.6.-22.7.2019 (79,00 €)


Avovesiuinnilla tarkoitetaan uintia meressä, järvessä tai muussa luonnonvedessä tapahtuvaa uintia.

Treenit on suunnattu triathlonisteille, sekä muille avovedessä uinnista kiinnostuneille. Tavoitteenasi voi olla ensimmäinen triathlon kilpailu, tai haluat saada uintiisi ryhmän tuen. Mukaan ilmoittautuessa olisi hyvä osata vapaauintia, koska avovesiuinti eroaa monella tapaa allas uinnista muuttuvineen olosuhteineen. Treenillä on säävaraus, mikäli keli ei sovellu treenipäivänä uinnille, sovitaan erikseen korvaava päivä.  

Harjoittelemme mm. totuttamista avoveteen, matkauintia, tähystämistä, sekä yhteislähtöjä ja rantautumista. Tunnit aloitetaan kevyellä lämmittelyllä, joten ota mukaasi jumppakumilanka. Osallistujilla tulee olla käytössään uintiin soveltuva märkäpuku.

Uinnit järjestetään sovitusti eri paikoissa kuten Maskussa, Littoisissa ja Kakskerrassa. Treenit vetää vuoroillaan triathlonvalmentaja Pasi Silvola, maajoukkue uimari Ossi Oksa, sekä triathlonistit Leevi Hietanen ja Kimmo Holmström.

TREENIT ..... maanantaisin 3.6.-22.7.2019
KESTO ........ 60 minuuttia / 8 kertaa
AIKA ............18.00
PAIKKA ....... sovitaan erikseen
HINTA ......... 79,00 €

Mukaasi tarvitset :

  • uintiin soveltuva märkäpuku
  • kirkas uimalakki
  • uimalasitjumppakumilanka
  • suosittelemme ottamaan mukaan myös juomapullon. Lisäksi muut tarvittavat henkilökohtaiset varusteet (pyyheliina ym). Uinti paikoissa ei ole suihku mahdollisuutta.

ILMOITTAUDU MUKAAN 26.5.2019 MENNESSÄ!

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin, Luottokunnan ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä sekä ePassin mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos haluat käyttää liikuntaetua maksuvälineenä, rastita lomakkeen toisella sivulla kohta "olen laskutusasiakas" ja ilmoita tämän jälkeen "sopimusnumero" -kohtaan SBRF. Toimitathan setelit aloitus kerralla allekirjoitettuina. Jos et tuo seteleitä koko summalle, voit maksaa puuttuvan osan käteisellä aloitus kerralla / tai laskulla.
  • Etuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Asiakas voi käyttää kerralla yhden tai useamman setelin ja niillä voi maksaa myös alennustuotteita. Etuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloitus kerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.