Olet sitten vesipeto, juoksuhirmu tai pyöräily-kärpäsen puraisema, löytyy ryhmistämme sinulle ohjelmaa. Treeniryhmät on suunnattu aikuisille. 

 

Syksyn 2020 ryhmät

RUN - TORSTAIJUOKSUT

Torstaisin juostaan monipuolisia harjoituksia, jotka sisältävät erilaisia juoksuvetoja, mäki- ja porrasjuoksua sekä tekniikkaa kehittäviä drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Treenit kehittävät vauhtiasi, kestävyyttäsi ja juoksutekniikkaasi. Treenit aloitetaan aina alkuverryttellä ja päätetään loppuverryttelyyn. 

  • RUN ....... torstaijuoksut 10.9.-17.12.2020 - ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

SWIM - VAPAAUINNIN TREENIRYHMÄ

Tule mukaan vapaauinnin treeniryhmään! Treeniryhmä sisältää tekniikkaa kehittäviä harjoituksia, jonka jälkeen uidaan vaihteleva pääsarja, joka kehittää vauhtiasi ja kestävyyttäsi. Lähtötasovaatimuksena n. 500 metrin vapaauintitaito. 

  • SWIM ..... vapaauinnin treeniryhmä 7.9.-114.12.2020 - ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI! 

 

SWIM - VAPAAUINNINTEKNIIKKAKLINIIKKA

Kaipaako vapaauintitekniikkasi hiomista?

Ilmoittaudu mukaan SBR SWIM vapaauinnin tekniikkaklinikalle. Tekniikkapienryhmiä järjestetään syksyn aikana kolme (3), jotka ovat sisällöltään samoja vain ajankohta on eri. Valitse itsellesi sopivin ajankohta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähtötasovaatimus on n. 200 metrin yhtämittainen vapaauintitaito. 

  • SWIM ..... vapaauinnin tekniikkakliniikka kurssi 1 ..... 7.9.-5.10.2020 - TÄYNNÄ!

  • SWIM ..... vapaauinnin tekniikkakliniikka kurssi 2 ..... 12.10.-9.11.2020 - ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

  • SWIM ..... vapaauinnin tekniikkakliniikka kurssi 3 ..... 16.11.-14.12 - TÄYNNÄ!

BIKE - SISÄPYÖRÄILY

Syksyllä pyöritellään kampia sisäpyöräilyn parissa joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla. Mukaasi tarvitset oman pyörän ja harjoitusvastuksen. Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville, ja treenit on suunniteltu siten, että jokainen voi säätää sen itselleen sopivaksi.

  • BIKE ....... sisäpyöräily (joka toinen sunnuntai) 18.10.-13.12.2020 - ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

 

(pidätämme oikeudet muutoksiin)