Olet sitten juoksuhirmu tai pyöräily-kärpäsen puraisema, löytyy ryhmistämme sinulle ohjelmaa. Treeniryhmät on suunnattu aikuisille. 

 

RUN - JUOKSUTREENIT

Tammikuussa startataan kevätkauden juoksutreenit. Treenit sisältävät monipuolisia harjoituksia,  kuten erilaisia juoksuvetoja, mäki- ja porrasjuoksua (säävaraus) sekä tekniikkaa kehittäviä drillejä. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi.

Treenit kehittävät vauhtia, kestävyyttä ja juoksutekniikkaa. Treenit aloitetaan aina alkuverryttellä ja päätetään loppuverryttelyyn. 

  • RUN KEVÄT 2023 ....... juoksutreenit 5.1.-27.4.2023 ..... ilmoittautuminen on avattu!


BIKE - SISÄPYÖRÄILY

Keväällä kampia pyöritellään etänä ohjatusti joka toinen sunnuntai. Mikä parasta - voit osallistua vaikka omasta olohuoneesta treeneihin!

Osallistuaksesi tarvitset oman pyörän ja harjoitusvastuksen tai kunto- / spiningpyörän sekä tietokoneen / älylaitteen jossa on internet yhteys, (kamera ja mikrofoni harjoituksen aikaista yhteydenpitoa varten).

Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville, ja treenit on suunniteltu siten, että jokainen voi säätää sen itselleen sopivaksi. Ohjaajamme ohjaa sinut läpi harjoituksen! 

Harjoitukset kehittää pyöräily tekniikkaa, kestävyyttä, voimaa ja hapeottokykyä.

  • BIKE kevät 2023............sisäpyöräily etä 8.1.-19.3.2023  ..... ilmoittautuminen on avattu!

 

Ryhmiimme voit liittyä mukaan, vaikka kausi olisi jo alkanut! Ota yhteyttä [email protected] 

 

(pidätämme oikeudet muutoksiin)