Olet sitten juoksuhirmu tai pyöräily-kärpäsen puraisema, löytyy ryhmistämme sinulle ohjelmaa. Treeniryhmät on suunnattu aikuisille. 

 

RUN - JUOKSUTREENIT

Toukokuussa startataan kesäkauden juoksutreenit. Treenit sisältävät monipuolisia harjoituksia,  kuten erilaisia juoksuvetoja, mäki- ja porrasjuoksua sekä tekniikkaa kehittäviä drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi.

Treenit kehittävät vauhtia, kestävyyttä ja juoksutekniikkaa. Treenit aloitetaan aina alkuverryttellä ja päätetään loppuverryttelyyn. 

  • RUN kesä 2022 ....... juoksutreenit 5.5.-21.7.2022 ..... ryhmä on käynnissä!

 

SWIM - AVOVESI

Kesäkuussa startataan avovesi uintiryhmä, joka on suunnattu kaikille avovedessä uinnista kiinnostuneille. 

Avovesi uinnilla tarkoitetaan uintia meressä, järvessä tai muussa luonnonvedessä tapahtuvaa uintia. 

  • SWIM kesä 2022 ....... avovesitreenit 6.6.-11.7.2022 .... ilmoittautuminen käynnissä!


BIKE - SISÄPYÖRÄILY

Syksyllä kampia pyöritellään etänä ohjatusti joka toinen sunnuntai, parillisilla viikoilla. Ja mikä parasta - voit osallistua vaikka omasta olohuoneesta treeneihin!

Osallistuaksesi tarvitset oman pyörän ja harjoitusvastuksen tai kunto- / spiningpyörän sekä tietokoneen / älylaitteen jossa on internet yhteys, (kamera ja mikrofoni harjoituksen aikaista yhteydenpitoa varten).

Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville, ja treenit on suunniteltu siten, että jokainen voi säätää sen itselleen sopivaksi. Ohjaajamme ohjaa sinut läpi harjoituksen! 

Harjoitukset kehittää pyöräily tekniikkaa, kestävyyttä, voimaa ja hapeottokykyä.

  • BIKE syksy 2022....................................... TULOSSA!

 

Ryhmiimme voit liittyä mukaan, vaikka kausi olisi jo alkanut! Ota yhteyttä [email protected] 

 

(pidätämme oikeudet muutoksiin)