Olet sitten vesipeto, juoksuhirmu tai pyöräily-kärpäsen puraisema, löytyy ryhmistämme sinulle ohjelmaa. Treeniryhmät on suunnattu aikuisille. 

 

RUN - JUOKSUTREENIT

Kesän juoksutreeneissä juostaan monipuolisia harjoituksia, jotka sisältävät erilaisia juoksuvetoja, mäki- ja porrasjuoksua sekä tekniikkaa kehittäviä drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Treenit kehittävät vauhtiasi, kestävyyttäsi ja juoksutekniikkaasi. Treenit aloitetaan aina alkuverryttellä ja päätetään loppuverryttelyyn. 

  • RUN kesä 2021 ....... juoksutreenit 20.5.-22.7.2021..... ilmoittautuminen on käynnissä!

 

RUN - TEKNIIKKAKLINIIKKA - syksy 2021!!!

Kaipaako juoksutekniikkasi hiomista - Tule mukaan SBR RUN -  tekniikkakliniikan pienryhmään!

Tekniikkapienryhmässä keskitytään juoksutekniikkaasi parantaviin harjoituksiin sekä saat henkilökohtaista ohjausta juoksuusi. Juoksut kuvataan kurssin aikana. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa taustaa juoksusta osallistuaksesi kurssille. 

  • RUN syksy 2021 ....... tekniikkakliniikka ..... TULOSSA!

 

BIKE - SISÄPYÖRÄILY

Syksyllä kampia pyöritellään etänä. Ja mikä parasta - voit osallistua vaikka omasta olohuoneesta treeneihin!

Osallistuaksesi tarvitset oman pyörän ja harjoitusvastuksen / kuntopyörän tms. sekä internet yhteyden, tietokoneen / tabletin / älypuhelimen jossa on kamera ja mikrofoni. Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville, ja treenit on suunniteltu siten, että jokainen voi säätää sen itselleen sopivaksi. Ohjaajamme ohjaa sinut läpi harjoituksen! 

  • BIKE syksy 2021........ sisäpyöräily ........ TULOSSA!

 

Ryhmiimme voit liittyä mukaan, vaikka kausi olisi jo alkanut! Ota yhteyttä [email protected] 

 

(pidätämme oikeudet muutoksiin)