Olet sitten vesipeto, juoksuhirmu tai pyöräily-kärpäsen puraisema, löytyy ryhmistämme sinulle ohjelmaa. Treeniryhmät on suunnattu aikuisille. 

 

RUN - TORSTAIJUOKSUT

Torstaisin juostaan monipuolisia harjoituksia, jotka sisältävät erilaisia juoksuvetoja, mäki- ja porrasjuoksua sekä tekniikkaa kehittäviä drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Treenit kehittävät vauhtiasi, kestävyyttäsi ja juoksutekniikkaasi. Treenit aloitetaan aina alkuverryttellä ja päätetään loppuverryttelyyn. Mukaan voi liittyä, vaikka kausi olisi jo alkanut!

  • RUN syksy 2020 ....... torstaijuoksut 10.9.-17.12.2020 - KÄYNNISSÄ!
  • RUN kevät 2021 ....... torstaijuoksut 7.1.-6.5.2021 - ILMOITTAUTUMINEN AVATAAN PIAN!

 

SWIM - VAPAAUINNIN TREENIRYHMÄ

Tule mukaan vapaauinnin treeniryhmään! Treeniryhmä sisältää tekniikkaa kehittäviä harjoituksia, jonka jälkeen uidaan vaihteleva pääsarja, joka kehittää vauhtiasi ja kestävyyttäsi. Lähtötasovaatimuksena n. 500 metrin vapaauintitaito. 

  • SWIM syksy 2020 ..... vapaauinnin treeniryhmä 7.9.-14.12.2020 - KÄYNNISSÄ!
  • SWIM kevät 2021 ..... TULOSSA!

 

SWIM - VAPAAUINNINTEKNIIKKAKLINIIKKA

Kaipaako vapaauintitekniikkasi hiomista?

Ilmoittaudu mukaan SBR SWIM vapaauinnin tekniikkaklinikalle. Tekniikkapienryhmiä järjestetään syksyn aikana kolme (3), jotka ovat sisällöltään samoja vain ajankohta on eri. Valitse itsellesi sopivin ajankohta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähtötasovaatimus on n. 200 metrin yhtämittainen vapaauintitaito. 

  • SWIM syksy 2020..... vapaauinnin tekniikkakliniikka kurssi 3 ..... 16.11.-14.12 - TÄYNNÄ!
  • SWIM kevät 2021..... TULOSSA!

 

BIKE - SISÄPYÖRÄILY

Syksyllä pyöritellään kampia sisäpyöräilyn parissa joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla. Mukaasi tarvitset oman pyörän ja harjoitusvastuksen. Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville, ja treenit on suunniteltu siten, että jokainen voi säätää sen itselleen sopivaksi.

  • BIKE syksy 2020 ....... sisäpyöräily (joka toinen sunnuntai) 18.10.-13.12.2020 - KÄYNNISSÄ!
  • BIKE kevät 2021........ TULOSSA!

 

(pidätämme oikeudet muutoksiin)