Team SBR Finland 

Team SBR Finland 2023

Team SBR Finland on matalan kynnyksen yhteisö, jossa jokainen voi liikkua omalla tasollaan. Tiimiläisiä on eri ikäisiä, aloittelijoista tavoitteellisiin urheilijoihin. 

Kuulumme Suomen triathlonliiton alaiseen jäsenyhteisöön ja Team SBR Finland jäsenenä voit edustaa tapahtumissa, niin kansainvälisesti kuin koto Suomessakin. 

Valittavanasi on jäsenyys kahdesta eri vaihtoehdosta.

Jäsenyys 1 = 100 € / kausi
Saat kannustavan ja aktiivisen treeniyhteisön, ohjattuja harjoituksia, etuuksia mm. SBR Finland järjestämiin ryhmiin ja tapahtumiin. 

Jäsenyys 2 = 40 € / kausi
Saat kannustavan ja aktiivisen treeniyhteisön, etuuksia mm. SBR Finland järjestämiin ryhmiin ja tapahtumiin. Tiimin jäsenenä voit osallistua ohjattuihin harjoituksiin erillismaksusta.

Tule mukaan iloiseen toimintaan sellaisena kuin olet <3

SWIM - BIKE - RUN - TRIATHLON


Jäsenmaksu

on 100 € / kausi tai 40 € / kausi. Jäsenmaksu sisältää Triathlonliiton jäsenmaksun (huom! ei sis. lisenssiä!). Kausi = kalenterivuosi 1.1.-31.12.2023.

Maksun maksettuasi lisäämme sinut whatsapp ryhmään, josta saat kaiken lisätiedon. Ryhmässä ilmoitamme tulevista tapahtumista, kimppalenkeistä ym. sekä ryhmä toimii kiperien kysymysten teknisenä tukena. 

HUOM! Mikäli kilpailet kansainvälisissä kilpailuissa, kuten Challenge & IM kilpailut
ja / tai SM-kilpailuissa, sinun tulee hankkia jäsenmaksun lisäksi lisenssi (suomisport.fi). Lisätietoja Triathlonliiton sivuilta https://www.triathlon.fi/harrastajalle/  

Lisätiedot  .... [email protected]