Team SBR Finland 

on hyvänmielen yhteisö, joka on perustettu syksyllä 2019. 

Kuulumme Suomen triathlonliiton alaiseen jäsenyhteisöön ja Team SBR Finland jäsenenä voit edustaa triathlon tapahtumissa, niin kansainvälisesti kuin koto Suomessakin. 

Team SBR Finland on matalan kynnyksen yhteisö, jossa jokainen voi liikkua omalla tasollaan. Tiimiläisiä on eri ikäisiä, aloittelijoista tavoitteellisiin urheilijoihin. 

Tule mukaan iloiseen toimintaan sellaisena kuin olet <3


Jäsenet saavat

  • Oman SBR CUP 2022, joka pitää sisällään 5-6 harjoituskilpailua kauden aikana
  • Workshop ja leiripäiviä 
  • Team tuote
  • Etuuksia 2022 alkaviin treeniryhmiimme ja järjestämiimme tapahtumiimme
  • Etuuksia yhteistyökumppaneiltamme, joista kerromme lisää tiimin suljetulla facebook-sivulla


Jäsenmaksu

on 100,-/kausi (kalenterivuosi 1.1.-31.12.2022). Maksun maksettuasi lisäämme sinut whatsapp ja facebook ryhmään, josta saat kaiken lisätiedon. Ryhmissä ilmoitamme tulevista tapahtumista, kimppalenkeistä ym. sekä ryhmät toimivat kiperien kysymysten teknisenä tukena. 

HUOM! Jäsenmaksun lisäksi, sinun tulee liittyä triathlonliiton jäseneksi, kun olet liittynyt Team SBR FInland jäseneksi. Triathlonliiton jäsenmaksu laskutetaan erikseen maalis-huhtikuussa 2022. 

Jos kilpailet kansainvälisissä kilpailuissa (kuten Challenge & IM kilpailut) ja/tai SM-kilpailuissa, tulee sinun hankkia myös kilpailulisenssi. Tarjolla on myös urheilijavakuutus. Lisätietoja Triathlonliiton sivuilta www.triathlon.fi

 

Lisätiedot  .... [email protected]