SBR RUN - kevään juoksutreenit 9.1.-14.5.2020 (129,00 €)


Torstaisin monipuolisia harjoituksia, jotka sisältävät erilaisia tekniikka drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Treenit kehittävät vauhtiasi ja kestävyyttäsi. 

Meille on tärkeää reilu meininki, eikä ketään jätetä yksin.  

KAUSI ....…. 9.1.-14.5.2020

AIKA ………. Torstai klo 18.00  

PAIKKA …… Kupittaan Urheilupuistossa Maauimalan/Paviljongin parkkipaikalla
                      (ellei toisin sovita)

HINTA ….… 129,00 €

HUOM! Treenejä ei ole torstaina 9.4. ja 30.4.2020!!!

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. 
 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. 

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.