SBR RUN - Kesän ohjatut juoksutreenit 30.5.-1.8.2019 (59,00 €)


Kesäkaudella juostaan torstaisin vaihtuvia vauhtikestävyysharjoitteita, mäkivetoja ja porrasjuoksuja. Juoksutreenit sopivat niin juoksun aloittaville, kuin enemmänkin juosseille. Harjoitukset on suunniteltu niin, että jokainen pystyy säätämään treenin itselleen sopivaksi. Meille on tärkeää reilu meininki, eikä ketään jätetä yksin. Ryhmä järjestetään, mikäli tulee riittävästi osallistujia. Treenit pidetään vaihtelevasti Kuuvuoressa, Paavo Nurmen stadionilla sekä Kupittaalla.

TREENIT ..... torstaisin 30.5.-1.8.2019
AIKA ........... 18.00
KESTO ........ 60 minuuttia / 10 kertaa
PAIKKA ....... tapaamispaikka sovitaan erikseen
HINTA ......... 59 €

ILMOITTAUDU MUKAAN 16.5.2019 MENNESSÄ!

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin, Luottokunnan ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä sekä ePassin mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos haluat käyttää liikuntaetua maksuvälineenä, rastita lomakkeen toisella sivulla kohta "olen laskutusasiakas" ja ilmoita tämän jälkeen "sopimusnumero" -kohtaan SBRF. Toimitathan setelit aloitus kerralla allekirjoitettuina. Jos et tuo seteleitä koko summalle, voit maksaa puuttuvan osan käteisellä aloitus kerralla / tai laskulla.
  • Etuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Asiakas voi käyttää kerralla yhden tai useamman setelin ja niillä voi maksaa myös alennustuotteita. Etuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloitus kerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.