SBR RUN - juoksutekniikka (89,00 €)


Kaipaako juoksutekniikkasi hiomista - Tule mukaan SBR RUN -  juoksutekniikka pienryhmään!

Tekniikkapienryhmässä keskitytään juoksutekniikkaasi parantaviin harjoituksiin sekä saat henkilökohtaista ohjausta juoksuusi. Juoksut kuvataan kurssin aloitus ja lopetus kerralla. Ohjaaja käy videot läpi jokaisen juoksijan kanssa. 

Tekniikkakliniikan pienryhmään mahtuu mukaan 5 juoksijaa. Juoksukertoja on neljä ja juoksukerran pituus on 45-60 minuuttia. 

TREENIT ….…......…...…. Tiistaisin
KESTO ………….......….... 1.6.-22.6.2021 / 4 kertaa
AIKA ............................. klo 18.00 
PAIKKA ……….…........... Kerttulan Urheilupuisto, Raisio
KOKOONTUMINEN … KertulanUrheilupuiston P-paikalla
HINTA ……....………..….. 89 €

Juoksut järjestetään pääsääntöisesti  Kerttulan Urheilupuistosa, Raisiossa ja / tai Kupittaan Urheilupuistossa.  

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.  

COVID-19 :
Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyy vallitsevan koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja. Mikäli korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, mahdolliset hyvitykset tehdään kauden lopussa.


KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!
 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Perustamme ryhmän kesken whatsapp ryhmän, jossa infoamme tulevista treenipaikoista.


Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.