SBR BIKE - syksyn Sisäpyöräily (etä) 5.10.-19.12.2021 (229,00 €)


Lokakuusta alkaen kampia pyöritellään ohjattuna etänä, joten voit osallistua harjoituksiin vaikka omasta olohuoneestasi!

Ohjaajamme ohjaa sinut läpi harjoituksen. Harjoitukset ovat joka tiistai klo 19-20 (harjoituksen kesto 45-60 min) ja joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla klo 10-11.30 (harjoituksen kesto 75-90 min). 

Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville ja harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen voi säätää sen itselleen sopivaksi.

Harjoitukset sisältävät erilaisia pyöräilyn tekniikkaa, kestävyyttä, voimaa sekä hapenottokykyä kehittäviä harjoituksia. 

Tiistain harjoitukset ovat tehopainotteiset ja sunnuntain harjoitukset ovat kestävyyspainotteiset. Sunnuntain harjoitus sisältää alkuun liikkuvuusharjoitteen. Harjoitukset päätetään loppuvenyttelyyn.

Osallistuaksesi harjoituksiin tarvitset 

  • oman pyörän + harjoitusvastuksen (trainerin) tai vaihtoehtoisesti 
    kunto- tai spinning pyörän
  • sisäpyöräilyyn soveltuvat varusteet
  • juomapullon
  • hikipyyhkeen

Näiden lisäksi tarvitset tietokoneen tai älylaitteen, jossa on internet yhteys (kamera ja mikrofoni harjoituksen aikaista yhteydenpitoa varten). 

TREENIT ................. 5.10.-19.12.2021 
PÄIVÄT ................... Tiistaisin klo 19-20 (45-60 min) ja
                                   Joka toinen sunnuntai klo 10-11.30 (75-90 min) parilliset viikot
TREENILINKKI ...... lähetetään sähköpostilla n. 15 min ennen harjoituksen alkua           
HINTA .................... 229 € 

Osallistumismaksun voi maksaa kertamaksuna tai osissa kuukausimaksuna. Mikäli valitset kuukausimaksun, niin olethan yhteydessä [email protected] ennen ilmoittautumistasi. 

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit SBR Finland Oy toimistolle, Saukonojantie 27, 20250 Turku. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TÄSTÄ.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova.
Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!
 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Lisätietoja : [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.