SBR SWIM - Vapaauinnin treeniryhmä kevät 2021 (229,00 €)


Tule mukaan Vapaauinnin Treeniryhmään!

Vapaauinnin treeniryhmä on suunnattu aikuisille ja sopii niin kuntouimareille kuin triathlon- ja crossfit harrastajille.

Uinnit järjestetään Raisiossa, Uintikeskus Ulpukassa maanantaisin 25.1.2021 alkaen,
klo 19.30-20.30.

Saat tehdyn treenin aina itsellesi, jotta voit uida mahdollisesta poisjäämisestä johtuen treenin omalla ajallasi. Valmentaja on mukana joka treenissä ja käytettävissä mahdollisia henkilökohtaisia palautteita yms. ajatellen. Valmentajana toimii Ossi Oksa.

 
Treenien sisältö :

Treeniryhmän uintikerrat järjestetään kolmen viikon jaolla : 1 tekniikkaa - 2 uintia. Tekniikka kerroilla ryhmä jaetaan kahtia, jolloin toinen ryhmä on tekniikkaopetuksessa ja toinen ryhmä ui annettua ohjelmaa, puolessa välissä vaihdetaan ryhmät.

Uintikerroilla uidaan vaihteleva pääsarja, joka kehittää vauhtiasi ja kestävyyttäsi.


Uinnin kuvaus :

Uinnit kuvataan aloitus kerralla ja toiseksi viimeisellä kerralla. Kuvauksen jälkeen saat pika-analyysin valmentajalta. Sinulla on mahdollisuus myös tarkempaan analyysiin, jossa saat kirjallisen analyysin uinnistasi, sekä videon itsellesi lisämaksusta. Lisätietoja saat valmentajalta. 

 

Lähtötaso vaatimuksena on noin 500 metrin yhtäjaksoinen vapaauinti taito. 

Ryhmän minimikoko on 8 uimaria, jotta treeniryhmä voidaan järjestää. Mukaan mahtuu max 12 uimaria.

KAUSI ……….....….….... 25.1.-24.5.2021 / 17 kertaa / 60 min
PÄIVÄ
……….……......... Maanantai            
AIKA
………….….......…. 19.30 - 20.30
UINNINKUVAUS
.….  25.1.2021 & 17.5.2021    
PAIKKA
……....……...... Uintikeskus Ulpukka, Eeronkuja 5, 21200 Raisio
HINTA
……….....….…… 229 € (huom! ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua)

Mukaasi tarvitset :

  • uima-asun 
  • uimalasit ja -lakin
  • uintitekniikkavälineet (pullari, lättärit, snorkkelin ja räpylät)
  • pesuvälineet ja pyyheliinan

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 14.1.2021 MENNESSÄ!


Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit SBR Finland Oy toimistolle, Saukonojantie 27, 20250 Turku. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. 

 

COVID-19 :
Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyy vallitsevan koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja. Mikäli korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, mahdolliset hyvitykset tehdään kauden lopussa. 


KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Ryhmälle tulee oma whatsapp-ryhmä. 

 

Lisätietoja : [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.