SBR SWIM - Vapaauinnin tekniikkakliniikka 15.3.-19.4.2021 (149,00 €)


Tule mukaan vapaauinnin tekniikkakliniikalle!

Aikuisten tekniikkapienryhmässä hiotaan vapaauinnin tekniikkaa erilaisin harjoittein. Treenit sopivat kaikille uimareille, jotka haluavat kehittää vapaauintitekniikkaansa.

Kurssin kesto on 5 uintikertaa, ja uintikerran pituus on noin 60 minuuttia. Ryhmän minimikoko on 4 uimaria, jotta kurssi voidaan järjestää. Kurssille mahtuu mukaan maksimissaan 6 uimaria. Lähtötasovaatimus n. 100 m yhtäjaksoinen vapaauinti.

Uinnit kuvataan kurssin alussa ja lopussa ja saat pika-analyysin valmentajalta. Sinulla on mahdollisuus myös tarkempaan analyysiin, jossa saat kirjallisen analyysin uinnistasi, sekä videon itsellesi lisämaksusta. Lisätietoja saat valmentajalta.

Uinnit järjestetään Raisiossa, Uintikeskus Ulpukassa maanantaisin 1.3.2021 alkaen,
klo 18.30-19.30.

 

KESTO …..……….......... 15.3.-19.4.2021 / 5 kertaa / N. 60 min
PÄIVÄ …..….…….......... Maanantai            
AIKA …..……….........…. 18.30 - 19.30
UINNINKUVAUS ...... 15.3.2021 ja 19.4.2021   
PAIKKA ……….......…... Uintikeskus Ulpukka, Eeronkuja 5, 21200 Raisio
HINTA …………....….... 149 € (huom! ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua)

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 7.3.2021 MENNESSÄ!
 

Mukaasi tarvitset :

  • uima-asun 
  • uimalasit ja -lakin
  • uintitekniikkavälineet (pullari, lättärit, snorkeli ja räpylät)
  • pesuvälineet ja pyyheliinan


Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit SBR Finland Oy toimistolle, Saukonojantie 27, 20250 Turku. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. 

 

COVID-19 :

Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyy vallitsevan koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja. Mikäli korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, mahdolliset hyvitykset tehdään kauden lopussa. 

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua sekä kurssilaisille perustetaan oma whatsapp-ryhmä, joka on toiminnassa kurssin ajan.

 

Lisätietoja : [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.