SBR SWIM - Vapaauinnin Tekniikkakliniikka 12.10.-09.11.2020 (139,00 €)


Tekniikkapienryhmässä hiotaan vapaauinnin tekniikkaa erilaisin harjoittein. Ryhmän valmentajana toimii Ossi Oksa. Kurssi sisältää kaksi kuvaus kertaa, kurssin alussa ja lopussa ja saat pika-analyysin valmentajalta. Sinulla on mahdollisuus myös tarkempaan analyysiin, jossa saat kirjallisen analyysin uinnistasi, sekä videon itsellesi lisämaksusta. Lisätietoja saat valmentajalta.

Kurssin kesto on 5 kertaa, ja uintikerran pituus on 60 minuuttia. Ryhmän minimikoko on 4 uimaria, ja maksimissaan mukaan mahtuu 6 uimaria. Lähtötasovaatimus 200 m yhtäjaksoinen vapaauinti. 

 

KAUSI …..……….......... 12.10. - 09.11.2020 / 5 kertaa / 60 min
PÄIVÄ …..….……......... Maanantai            
AIKA …..………........…. 18.30 - 19.30
UINNINKUVAUS ..... 12.10. & 09.11.2020    
PAIKKA ………............ Uintikeskus Ulpukka, Eeronkuja 5, 21200 Raisio
HINTA …………....….... 139 € (huom! ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua)

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 27.9.2020 MENNESSÄ!

 

Mukaasi tarvitset :

  • uima-asun 
  • uimalasit ja -lakin
  • uintitekniikkavälineet (pullari, lättärit, snorkeli ja räpylät)
  • pesuvälineet ja pyyheliinan

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY online mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.

 
KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloitus kerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Syyskaudelle mukaan ilmoittautuneille tehdään oma whatsapp-ryhmä. 

 

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.