SBR SWIM - Tekniikka & Teho 14.10.-16.12.2019 (189,00 €)


Tule kehittämään vapaauinnin tekniikkaasi, vauhtiasi ja kestävyyttäsi aikuisten kausiryhmään TEKNIIKKA & TEHOPAINOTTEINEN UINTI.

Tunnin alussa vapaauinnin tekniikkaa kehittäviä harjoituksia, jonka jälkeen uidaan vaihteleva pääsarja, joka kehittää vauhtiasi ja kestävyyttäsi. Uinnit kuvataan kauden alussa ja lopussa, ja saat pika-analyysin valmentajalta. Sinulla on mahdollisuus myös tarkempaan analyysiin, jossa saat kirjallisen analyysin uinnistasi, sekä videon itsellesi lisämaksusta. Lisätietoja saat valmentajalta. Testiuinti järjestetään kerran syyskauden aikana. Testiuinnin matkan voit valita 500 tai 800 metriä.  

Ryhmä sopii erityisesti triathlonisteille ja muille kuntouimareille.
Lähtötaso vaatimuksena on noin 500 metrin yhtäjaksoinen vapaauinti taito.
Valmentajana toimii kokenut maajoukkueuimari Ossi Oksa.

Ryhmän minimi koko on 10 uimaria, jotta kausiryhmä voidaan järjestää. Mukaan mahtuu max 15 uimaria.

KAUSI …….... 14.10.-16.12.2019 / 10 kertaa / 90 min
PÄIVÄ ……..... Maanantai             

AIKA ……...…. 19.00 - 20.30 (Radat 5 & 6)

KUVAUS …….  21.10. & 2.12.2019    
TESTIUINTI …  9.12.2019

PAIKKA ……... Uintikeskus Ulpukka, Nallinkatu 2, 21201 Raisio
HINTA …..…… 189 € (huom! ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua)

 

Mukaasi tarvitset :

  • uima-asun 
  • uimalasit ja -lakin
  • uintitekniikkavälineet (pullari, lättärit, snorkeli ja räpylät)
  • pesuvälineet ja pyyheliinan

  

ILMOITTAUDU MUKAAN 29.9.2019 MENNESSÄ!

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin, Luottokunnan ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä sekä ePassin mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos haluat käyttää liikuntaetua maksuvälineenä, rastita lomakkeen toisella sivulla kohta "olen laskutusasiakas" ja ilmoita tämän jälkeen "sopimusnumero" -kohtaan SBRF. Toimitathan setelit aloitus kerralla allekirjoitettuina. Jos et tuo seteleitä koko summalle, voit maksaa puuttuvan osan käteisellä aloitus kerralla / tai laskulla.
  • Etuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Asiakas voi käyttää kerralla yhden tai useamman setelin ja niillä voi maksaa myös alennustuotteita. Etuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloitus kerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Lisätiedot [email protected]

 

 

 Pidätämme oikeudet muutoksiin.