SBR SWIM - AVOVESI 6.6.-11.7.2022 (65,00 €)


Avovesiuinnilla tarkoitetaan uintia meressä, järvessä tai muussa luonnonvedessä tapahtuvaa uintia.

Ryhmä on suunnattu kaikille avovedessä uinnista kiinnostuneille.

Tavoitteenasi voi olla ensimmäinen triathlon kilpailu, tai haluat saada uintiisi ryhmän tuen. Mukaan ilmoittautuessa olisi hyvä osata vapaauintia, koska avovesiuinti eroaa monella tapaa allas uinnista muuttuvine olosuhteineen. Treenillä on säävaraus, mikäli keli ei sovellu treenipäivänä uinnille, sovitaan erikseen korvaava päivä.  

Harjoittelemme mm.

 • totuttamista avoveteen
 • käyttäytyminen avovedessä jos tulee esim. hyperventilaatio, suonenveto ym
 • tekniikka, ryhmässä uinti, tähystys, peesaus,  yhteislähdöt ja rantautuminen

Tunnit aloitetaan kevyellä lämmittelyllä, joten ota mukaasi jumppakumilanka. Osallistujilla tulee olla käytössään uintiin soveltuva märkäpuku.

Uinnit järjestetään sovitusti eri paikoissa kuten Maskussa, Littoisissa ja Kakskerrassa. Treenit vetää vuorollaan Pasi Silvola sekä Leevi Hietanen. 

TREENIT ..... maanantaisin 6.6.-11.7.2022
KESTO ......... 60 minuuttia / 6 kertaa
AIKA .............18.00
PAIKKA ....... sovitaan erikseen

HINTA ......... 65,00 €

Mukaasi tarvitset :

 • uintiin soveltuva märkäpuku
 • kirkas uimalakki
 • uimalasit, jumppakumilanka
 • suosittelemme ottamaan mukaan myös juomapullon.

Lisäksi muut tarvittavat henkilökohtaiset varusteet (pyyheliina ym). Uinti paikoissa ei ole suihku mahdollisuutta.

ILMOITTAUDU MUKAAN 26.5.2022 MENNESSÄ!

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

 • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna
 • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
 • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.
   

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.  

 

COVID-19 :

Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyysen hetkisen koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja. Mikäli korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, mahdolliset hyvitykset tehdään kauden lopussa.

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Perustamme ryhmän kesken whatsapp ryhmän, jossa infoamme tulevista treenipaikoista.

 

Lisätiedot [email protected]

Pidätämme oikeudet muutoksiin.