SBR RUN - syyskauden juoksutreenit 25.8.-15.12.2022 (159,00 €)


SBR RUN tarjoaa torstaisin monipuolisia harjoituksia ryhmässä. Ryhmässä harjoittelu on kannustavaa, motivoivaa ja se auttaa ylittämään itsensä.

Harjoitukset auttavat kehittämään kaikkia juoksussa tarvittavia osa-alueita, kuten kestävyyskuntoa, sekä tekniikkaa. 

Yhteisharjoitusten lisäksi saat harjoitusrungon, joka sisältää juoksua tukevia lihaskunto ja liikkuvuusharjoitteita. Harjoitukset aloitetaan aina alkuverryttelyllä ja päätetään yhdessä loppuverryttelyyn. 

Harjoituksiin voit tulla kokeilemaan ensimmäisen kerran veloituksetta. 

Harjoitukset sopivat jonkin verran juoksu taustaa ja kokemusta omaavalle. Juoksut järjestetään pääsääntöisesti Kerttulan Liikuntakeskuksessa, Raisiossa sekä lähiympäristössä. Harjoitukset on suunniteltu siten, että pystyt säätämään sen omaan kuntotasoon sopivaksi.

 Syyskauden ryhmän minimikoko on 7  juoksijaa. 

 

KAUSI ………………......…. 25.8.-15.12.2022

KESTO ............................ 60 minuuttia / 17 kertaa

AIKA ………………..........…. Torstaisin, klo 18.00  

KOKOONTUMINEN  .… Kerttulan liikuntahallin edessä

HINTA ……………….....…… 159,00 €

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.
     

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.  

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

 

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Ryhmän käytössä on nimenhuuto, jonne ilmoitetaan osallistuminen harjoituksiin. Lisäksi perustamme ryhmän kesken whatsapp ryhmän.

 

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.