SBR RUN - Kesän ohjatut juoksutreenit 4.6.-6.8.2020 (109,00 €)


Kesän torstai juoksut sisältävät tekniikkaa ja erilaisia juoksuvetoja. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Treenit kehittävät tekniikkaasi, vauhtiasi ja kestävyyttäsi. 

Meille on tärkeää reilu meininki, eikä ketään jätetä yksin. Kesän ryhmään mahtuu mukaan max. 20 juoksijaa. 

KAUSI ....…. 04.06.-06.08.2020 
KESTO ....... 60 minuuttia / 10 kertaa
AIKA …...…. Torstai klo 18.00 
PAIKKA ..… Aloituskerta Kuuvuoren urheilukentällä, Suntiontie 12 (muut kerrat sovitaan erikseen)

HINTA
….… 109,00 €

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. 


TERVETULOA MUKAAN!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.