SBR RUN - Kesän juoksuryhmä 5.5.-21.7.2022 (99,00 €)


Kesän juoksutreenit sisältävät mäki- ja porrasjuoksua, erilaisia vetoja sekä tekniikkaa. 

Juoksutreenit aloitetaan aina alkuverryttelyllä joka sisältää tekniikkadrillejä. Treenin lopuksi jäädyttely ja venytykset. 

Treenit sopivat jo jonkin verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Treenit kehittävät tekniikkaasi, vauhtiasi ja kestävyyttäsi. Voit osallistua treeneihin, vaikkei sinulla olisikaan vielä juoksutaustaa. 

Meille on tärkeää reilu meininki, eikä ketään jätetä yksin. Kesän ryhmän minimikoko on 7  juoksijaa. HUOM!!! Harjoituksia EI ole 26.5.2022 eikä 23.6.2022

KAUSI ....…. 5.5.-21.7.2021 
KESTO ....... 60 minuuttia / 10 kertaa
AIKA …...…. Torstai klo 18.00 
PAIKKA ..… Aloituskerta Kerttulan (muut kerrat sovitaan erikseen)

HINTA ….… 99,00 €

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.


Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.  


COVID-19 :

Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyysen hetkisen koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja. Mikäli korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, mahdolliset hyvitykset tehdään kauden lopussa.


KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!
 
Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Perustamme ryhmän kesken whatsapp ryhmän, jossa infoamme tulevista treenipaikoista.


Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.