SBR RUN - Juoksun treeniryhmä 9.9.-16.12.2021 (139,00 €)


Torstaisin monipuolisia harjoituksia, jotka sisältävät erilaisia intervalleja ja mäkivetoja (sään salliessa) sekä tekniikka kehittäviä drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Harjoitukset kehittää kestävyyttä, vauhtia ja juoksutekniikkaa.

Juoksut järjestetään pääsääntöisesti Kerttulan Liikutakeskuksessa (Raisio).

Meille on tärkeää reilu meininki, eikä ketään jätetä yksin.  

KAUSI ......................…. 9.9.-16.12.2021
PÄIVÄ ………...….......…. torstai
AIKA ……………….......…. 18.00 - 19.00 
ALOITUSKERTA .......... Kokoontuminen Kerttulan Liikuntakeskuksen P-paikalla,
                                         (Kisakeskus 4, 21200, Raisio)                 
HINTA …………....…..….. 139,00 € 

 

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet liikuntaetuudella maksamiseen TÄSTÄ
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.
  • Talvikaudella pakkasraja harjoituksiin on -15 astetta. 

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.  

COVID-19 :
Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyy vallitsevan koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja. Mikäli korvaavia kertoja ei pystytä järjestämään, mahdolliset hyvitykset tehdään kauden lopussa.


KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!
 
Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua. Perustamme ryhmän kesken whatsapp ryhmän, jossa infoamme tulevista treenipaikoista.


Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.