SBR RUN - juoksuryhmä aloittelijoille 19.9.-21.11.2019 (99,00 €)


Syyskaudella startataan aloittelijoille suunnattu juoksuryhmä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa pohjaa juoksusta. Treenit aloitetaan maltillisesti kävely-hölkällä, edeten kevyttä juoksua kohti. Treenit aloitetaan lämmittelyllä, sekä tehdään erilaisia juoksua kehittäviä tekniikka harjoituksia. Ryhmän koko pidetään pienenä, joten maksimissaan 10 mahtuu ryhmään mukaan. Varaa siis paikkasi pian!

Treenit pidetään pääsääntöisesti Kupittaalla, ja sen ympäristössä seuraavasti: 

TREENIT ..... torstaisin 19.9.2019 - 21.11.2019

AIKA ........... 17.00

KESTO ........ 45 minuuttia / 10 kertaa

PAIKKA ....... tapaamispaikka sovitaan erikseen

HINTA ......... 99,00 €

 

Ryhmä järjestetään, mikäli tulee riittävästi osallistujia.
ILMOITTAUDU MUKAAN 11.9.2019 MENNESSÄ!

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin, Luottokunnan ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä sekä ePassin mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos haluat käyttää liikuntaetua maksuvälineenä, rastita lomakkeen toisella sivulla kohta "olen laskutusasiakas" ja ilmoita tämän jälkeen "sopimusnumero" -kohtaan SBRF. Toimitathan setelit aloitus kerralla allekirjoitettuina. Jos et tuo seteleitä koko summalle, voit maksaa puuttuvan osan käteisellä aloitus kerralla / tai laskulla.
  • Etuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Asiakas voi käyttää kerralla yhden tai useamman setelin ja niillä voi maksaa myös alennustuotteita. Etuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin. 

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloitus kerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.