SBR RUN - aloittelijoiden kevään kausiryhmä 2020 (119,00 €)


Aloittelijoille suunnattu juoksuryhmä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa pohjaa juoksusta. Kevät kausi aloitetaan maltillisesti kävely-hölkällä, edeten kevyttä juoksua kohti. Treenit aloitetaan lämmittelyllä, sekä tehdään erilaisia juoksua kehittäviä tekniikka harjoituksia. Ryhmän koko pidetään pienenä, joten maksimissaan 8 mahtuu ryhmään mukaan. Varaa siis paikkasi pian!

Treenit pidetään pääsääntöisesti Kupittaalla, ja sen ympäristössä seuraavasti: 

TREENIT ..... torstaisin 9.1.-14.5.2020

AIKA ........... 17.00

KESTO ........ 45 minuuttia

PAIKKA ....... tapaamispaikka sovitaan erikseen

HINTA ......... 119,00 €

 
ILMOITTAUDU MUKAAN 2.1.2020 MENNESSÄ!
Ryhmä järjestetään, mikäli tulee riittävästi osallistujia.

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloitus kerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.