SBR RUN - Juoksun treeniryhmä 13.1.-28.4.2022 (139,00 €)


Torstaisin monipuolisia harjoituksia, jotka sisältävät erilaisia intervalleja ja mäkivetoja sekä tekniikka kehittäviä drillejä. Treenit sopivat jo jonkun verran juoksutaustaa omavaalle ja enemmän juosseille. Harjoitukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy säätämään sen itselleen sopivaksi. Harjoitukset kehittää kestävyyttä, vauhtia ja juoksutekniikkaa.

Juoksut järjestetään pääsääntöisesti Kerttulan Liikutakeskuksessa (Raisio).

Meille on tärkeää reilu meininki, eikä ketään jätetä yksin.  

KAUSI ......................…. 13.1.-28.4.2022 (huom! treenejä EI 14.4.2021)
PÄIVÄ ………...….......…. torstai
AIKA …………….........…. 18.00 - 19.00 
ALOITUSKERTA ......... Kokoontuminen Kerttulan Liikuntakeskuksen P-paikalla,
                                       (Kisakeskus 4, 21200, Raisio)                 
HINTA …………....…..….. 139,00  

HUOM! 13.1.2022 harjoitus tehdään itsenäisesti annetun ohjeen mukaan voimassa olevan koronarajoituksen vuoksi. Näillä näkymin yhteinen aloitus päästään toteuttamaan 20.1.2022.  

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet liikuntaetuudella maksamiseen TÄSTÄ
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.
  • Talvikaudella pakkasraja harjoituksiin on -15 astetta. 

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi.  

COVID-19 :
Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme annettujen suositusten ja rajoitusten mukaisesti. Mikäli ryhmien aloitus viivästyy vallitsevan koronatilanteen vuoksi, järjestämme mahdollisuuksien mukaan korvaavia kertoja tai annamme ohjeet itsenäisesti tehtävään harjoitukseen.


KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!
 
Perustamme ryhmän kesken whatsapp ryhmän, jossa infoamme aloituskerrasta sekä tulevista treenipaikoista. 


Lisätiedot [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.