SBR BIKE - Sisäpyöräily 20.10.-15.12.2019 (69,00 €)


Joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla, pyöritellään kampia Iskerin Liikuntahallissa. Mukaasi tarvitset oman pyörän ja harjoitusvastuksen. Tunnit soveltuvat kaikille pyöräilyn ystäville. Harjoitusten kesto on 90 minuuttia. Treenit sisältävät erilaisia pyöräilyn tekniikkaa, kestävyyttä ja voimaa kehittäviä harjoituksia.

TREENIT ..... 20.10.-15.12.2019 /  5 kertaa / 90 min

AIKA ...........  Joka toinen sunnuntai (parilliset viikot) klo 10.00 alkaen
                      (Ovet auki klo 9.30, treeni alkaa klo 10.00)

PAIKKA ....... Iskerin Liikuntahalli, Rehtorinpellonkatu 

HINTA ........ 69,00 €

Mukaasi tarvitset :

  • sisäpyöräilyyn soveltuvat varusteet
  • juomapullon
  • lenkkarit tai spd-lukoilla varustetut pyöräilykengät
  • hikipyyhkeen
  • pesuvälineet ja pyyheliinan

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 29.9.2019 MENNESSÄ!
Ryhmä järjestetään mikäli tulee riittävästi osallistujia.  

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna
  • Jos haluat käyttää liikuntaetua maksuvälineenä, rastita lomakkeen toisella sivulla kohta "olen laskutusasiakas" ja ilmoita tämän jälkeen "sopimusnumero" -kohtaan SBRF. Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.
  • Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. 

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta noin viikkoa ennen ryhmän alkua.

 

Lisätietoja : [email protected]

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.