SBR BIKE - Kesän pitkälenkki 5.5.-28.7.2019 (109,00 €)


Joka toinen sunnuntai parillisilla viikoilla, pyöräilyn pitkä peruskestävyyslenkki sisältäen laadukkaita tekniikka ja vauhtikestävyys osioita. 

Opetellaan mm. ryhmässä ajoa, käydään läpi pyöräilyssä käytettävät käsimerkit, ja tutustutaan eri reitteihin. Ryhmään mahtuu rajattu määrä osallistujia, ja tarvittaessa ryhmä jaetaan kahteen nopeusryhmään 22-25 km/h ja 27-30 km/h. Laita lisätietoja kohtaan toivomuksesi nopeusryhmästä. Vetäjänä toimii eri ohjaajia triathlonista.

Ryhmällä on säävaraus, mikäli keli ei sovellu treenipäivänä pyöräilylle, sovitaan erikseen korvaava päivä. Ryhmässä on kypärä pakko, ja pyörässä olisi hyvä olla punainen takavalo. Ryhmä järjestetään, mikäli tulee riittävästi osallistujia. 

TREENIT ..... 5.5.-28.7.2019 joka toinen sunnuntai, parilliset viikot  (säävaraus)
KESTO ........ 7 kertaa / n. 2-4 tuntia (n. 40-80 km / n. 80-120 km)
AIKA ........... 10.00 ensimmäisellä kerralla, muut kerrat sovitaan erikseen
PAIKKA ....... Lähtöpaikka sovitaan erikseen
HINTA ......... 109,00 €

Nopeusryhmäsi 
Laita lisätietoja kohtaan toivomuksesi nopeusryhmästä 22-25 km/h tai 27-30 km/h. 

Mukaasi tarvitset:

  • pyörän (maantie, tai muu soveltuva pyörä)
  • kypärä (pakollinen)
  • energiaa (esim. energiageeli, banaani tms)
  • juomapullot (vähintään kaksi, joista toisessa urheilu- tai elektrolyyttijuomaa)
  • pyöräilyyn sopiva varustus (sään mukaan)

ILMOITTAUDU MUKAAN 28.4.2019 MENNESSÄ!

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin, Luottokunnan ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä sekä ePassin mobiili- tai puhelinmaksuna. 
  • Jos haluat käyttää liikuntaetua maksuvälineenä, rastita lomakkeen toisella sivulla kohta "olen laskutusasiakas" ja ilmoita tämän jälkeen "sopimusnumero" -kohtaan SBRF. Toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina. Jos et tuo seteleitä koko summalle, voit maksaa puuttuvan osan käteisellä aloituskerralla / tai laskulla.
  • Etuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Asiakas voi käyttää kerralla yhden tai useamman setelin ja niillä voi maksaa myös alennustuotteita. Etuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi. Mikäli kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.


KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostia aloituskerrasta, noin viikkoa ennen ryhmän alkua. 


Lisätiedot [email protected]

  

Pidätämme oikeudet muutoksiin.