CHALLENGE TURKU WINTER DUATHLON - SPRINT (45,00 €)


Challenge Turku Winter goes Uusikaupunki!

Tule viettämään mukava kuntoilupäivä Duathlonin parissa Uudenkaupungin kuntoputkeen, Vahterusringiin lauantaina 23.11.2019.

Kilpailusta ei ole kyse, vaan mukavasta kuntoilupäivästä yhdessä muiden sporttaajien kanssa. Duathlon aloitetaan juoksulla, jatketaan pyöräilyllä ja juostaan vielä lopuksi. Mukaan mahtuu rajattumäärä osallistujia.

Tapahtumassa ei ole järjestäjän puolesta ajanottoa mutta osallistuja voi halutessaan itse ottaa suorituksestaan ajan.

MATKAT :
SPRINT ......  juoksu 5 km - pyörä 20 km - juoksu 3 km
PERUS ........ juoksu 10 km - pyörä 40 km - juoksu 5 km

PAIKKA :
Vahterusring : Liljalaaksonkatu 27, 23500 Uusikaupunki

 

AIKATAULU

PERUSMATKA & SPRINT

9.00 - 9.25 ...... Turvallisuus info ja yhteinen kierros ajoputkessa 
9.30 - 13.30 .... Perusmatka 10 - 40 - 5 
9.30 - 11.30 .... Sprint

 

PÄÄTÖS
15.00 .................. Tapahtuma päättyy

Tapahtumaan voivat osallistua vain ilmoittautuneet, sekä turvallisuus infoon osallistuneet. Turvallisuusinfo on kaikille osallistujille PAKOLLINEN, joten olethan ajoissa paikalla.

LUE OSALLISTUJA- ja TURVALLISUUSOHJEET TÄSTÄ

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Ilmoittautumalla mukaan ymmärrän ja hyväksyn annetut ohjeet, ja sitoudun noudattamaan niitä. 

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit aloituskerralla allekirjoitettuina ohjaajalle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi / tapahtuma. Mikäli kurssi / tapahtuma joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. 

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille osallistujille lisäinfoa noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN