CHALLENGE TURKU WINTER - DUATHLON 2020 PERUS 10 - 40 - 5 DUO (55,00 €)


Challenge Turku Winter goes Uusikaupunki!

Olet ilmoittautumassa mukaan Challenge Turku Winter Duathlon kuntoilupäivään, joka järjestetään Uudenkaupungin kuntoputkessa, Vahterusringissä lauantaina 14.3.2020.

Matkanasi on PERUS-matka, duona kaverin kanssa, jossa juostaan 10 km, pyöräillään 40 km ja juostaan 5 km. Toinen juoksee, ja toinen pyöräilee. Merkitse kentän lisätietoja kohtaan pyöräilijän nimi ja juoksijan nimi.

Kilpailusta ei ole kyse, vaan mukavasta kuntoilupäivästä yhdessä muiden sporttaajien kanssa. Mukaan mahtuu rajattumäärä osallistujia.

Tapahtumassa ei ole järjestäjän puolesta ajanottoa, mutta voit halutessaan itse ottaa suorituksestasi ajan.

MATKA :
PERUS ........ juoksu 10 km - pyörä 40 km - juoksu 5 km 

PAIKKA :
Vahterusring : Liljalaaksonkatu 27, 23500 Uusikaupunki

 

AIKATAULU : PERUSMATKA

10.00 - 10.25 ...... Turvallisuus info ja yhteinen kierros ajoputkessa 
10.30 - 14.30 ...... Perusmatka START 

Tapahtumaan voivat osallistua vain ilmoittautuneet, sekä turvallisuusinfoon osallistuneet. Turvallisuusinfo on kaikille osallistujille PAKOLLINEN, joten olethan ajoissa paikalla. Perusmatkan maksimi suoritusaika on 4 tuntia. 

LUE OSALLISTUJA- ja TURVALLISUUSOHJEET TÄSTÄ

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Ilmoittautumalla mukaan ymmärrän ja hyväksyn annetut ohjeet, ja sitoudun noudattamaan niitä.

Polkupyörän tulee olla ehjä ja huollettu, vapaarattaalla oleva maantie-, gravel-, cyclocross-, tai muu vastaava pyörä. Aika-ajo ja muut lisätangot on kielletty. Mikäli pyöräsi sopivuus tapahtumaan mietityttää, otathan yhteyttä [email protected] ennen ilmoittautumista. 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 8.3.2020 MENNESSÄ!

HUOM! Mikäli ei tule riittävästi osallistujia / lähtö, niin lähdöt yhditetään perusmatkan aikataulun mukaisiksi. Mahdollisesta muutoksesta ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

 
Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi / tapahtuma. Mikäli kurssi / tapahtuma joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. 

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille osallistujille lisäinfoa noin viikkoa ennen tapahtumaa. 

 

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN.