CHALLENGE TURKU WINTER - DUATHLON 2020 SPRINT 5 - 20 - 3 (45,00 €)


Challenge Turku Winter goes Uusikaupunki!

Olet ilmoittautumassa mukaan Challenge Turku Winter Duathlon kuntoilupäivään, joka järjestetään Uudenkaupungin kuntoputkessa, Vahterusringissä lauantaina 14.3.2020.
Matkanasi on SPRINT-matka, jossa juostaan 5 km, pyöräillään 20 km ja juostaan 3 km. 

Kilpailusta ei ole kyse, vaan mukavasta kuntoilupäivästä yhdessä muiden sporttaajien kanssa. Mukaan mahtuu rajattumäärä osallistujia.

Tapahtumassa ei ole järjestäjän puolesta ajanottoa, mutta voit halutessaan itse ottaa suorituksestasi ajan.

MATKA :
SPRINT ........ juoksu 5 km - pyörä 20 km - juoksu 3 km

PAIKKA :
Vahterusring : Liljalaaksonkatu 27, 23500 Uusikaupunki

 

AIKATAULU : SPRINT MATKA

15.00 - 15.25 ...... Turvallisuus info ja yhteinen kierros ajoputkessa 
15.30 - 18.00 ...... Sprint matka START 

Tapahtumaan voivat osallistua vain ilmoittautuneet, sekä turvallisuusinfoon osallistuneet. Turvallisuusinfo on kaikille osallistujille PAKOLLINEN, joten olethan ajoissa paikalla. Sprint matkan maksimi suoritusaika on 2,5 tuntia. 

LUE OSALLISTUJA- ja TURVALLISUUSOHJEET TÄSTÄ

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Ilmoittautumalla mukaan ymmärrän ja hyväksyn annetut ohjeet, ja sitoudun noudattamaan niitä.

Polkupyörän tulee olla ehjä ja huollettu, vapaarattaalla oleva maantie-, gravel-, cyclocross-, tai muu vastaava pyörä. Aika-ajo ja muut lisätangot on kielletty. Mikäli pyöräsi sopivuus tapahtumaan mietityttää, otathan yhteyttä [email protected] ennen ilmoittautumista. 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN 8.3.2020 MENNESSÄ!

HUOM! Mikäli ei tule riittävästi osallistujia / lähtö, niin lähdöt yhditetään perusmatkan aikataulun mukaisiksi. Mahdollisesta muutoksesta ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

 

Muutamia lisätietoja / ohjeita ilmoittautumiseen:

  • Tuotteet voi maksaa verkkomaksun lisäksi Smartumin ja Edenredin liikunta- ja virikeseteleillä ja mobiilimaksulla sekä ePassin, Eazybreakin ja TYKY on line mobiili- tai puhelinmaksuna.
  • Jos maksat osallistumisesi liikuntaseteleillä, toimitathan setelit tapahtumaan allekirjoitettuina järjestäjälle. Ohjeet saldo- ja mobiilimaksuihin löydät TOIMITUSEHDOISTA.
  • HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia. Niillä voi maksaa vain omia, ei esimerkiksi perheenjäsenten, harrastuksia. Liikuntaetuuksia ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä saa antaa rahaa takaisin.

Ilmoittautuminen SBR Finland Oy:n järjestämiin liikuntaryhmiin ja tapahtumiin on sitova. Esteen sattuessa osallistumismaksu on mahdollista hyödyntää SBR Finland Oy:n muissa tapahtumissa ja liikuntaryhmissä lääkärintodistusta vastaan. Jos ryhmän minimikoko ei täyty, on järjestäjällä oikeus perua kurssi / tapahtuma. Mikäli kurssi / tapahtuma joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, maksetut osallistumismaksut palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. 

 

KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI, JA TERVETULOA MUKAAN!

Lähetämme kaikille osallistujille lisäinfoa noin viikkoa ennen tapahtumaa. 

 

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN.