Valmennusryhmä 2017

Valmennusryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat aloittaa triathlon harjoittelun tai kaipaat valmennusta harrastuksesi tueksi. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi ensimmäinen sprint- tai puolimatkan kisa tai haluat muuten parantaa kuntoasi ja osaamistasi lajissa.

Harjoitukset tapahtuvat osittain kahdessa ryhmässä:

1. SPRINT - matka ensimmäiselle triathlonille
Haluat aloittaa harrastuksen ja saada heti alusta hyvät eväät harjoitteluun.
2. HALFDISTANCE - haasteena puolimatka
Sinulla on jo hiukan kokemusta lajista tai muuten kestävyysharjoittelusta. Tavoitteenasi on parantaa kuntoa, lajitekniikoita ja päästä sisälle lajin saloihin.

Harjoittelujakso:   7.1.- 13.8.2017 (7 kk)

Mukaan voi ilmoittautua milloin vain, niin kauan kuin ryhmissä on tilaa. Ja vielä mahtuu mukaan!

Sisältää:
-  Viikottaiset yhteisharjoitukset 4 krt/vko.  Katso aikataulu täältä.
-  Yhteisharjoituksissa saat ammattitaitoista valmennusta liikunta-alan ammattilaisilta ja kokeneilta triathlonisteilta. Tutustu valmennustiimiin täältä.
-  Harjoitusten yhteydessä pidetään säännöllisesti luentoja ja ohjeistetaan harjoittelun suunnittelussa, niin että se on kehittävää ja turvallista.
-  Pääset osallistumaan SBR:n järjestämiin Training Campeille harjoittelujakson aikana vain 25€ hintaan (norm 90€) sekä ilmaiseksi Challenge Winter Sprint matkalle. Tutustu tapahtumiin tästä.
-  Harjoittelujakso huipentuu Challenge Turku kilpailuun 12.-13.8.2017, johon sinulla on Valmennusryhmäläisenä mahdollisuus osallistua alennettuun -50% hintaan.
-  Mukaan otetaan enintään 15 henkilöä / ryhmä. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.
-  Valmennuksen hinta on 99 €/kk (sis alv). Ensimmäisen kuukauden maksu suoritetaan ilmoittautuessa ja jatkossa kuukausittain kuukauden ensimmäisellä viikolla. Ryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko valmennuksen (7kk) ajaksi, mutta ryhmästä voi irtisanoutua 1kk irtisanomisajalla.

ILMOITTAUDU MUKAAN tästä:

VALMENNUSRYHMÄ SPRINT
VALMENNUSRYHMÄ HALF DISTANCE

Lisätiedot:
paivi.hanninen@sbrfinland.com