Osallistujaohjeet - Challenge Turku Winter

Tapahtuma alkaa puolimatkan osallistujilla klo 08:15 - 08:40 pyörien tuonnilla liikuntahalli Iskeriin (Rehtorinpellonkatu 4 20500 Turku, sisäänkäynti sisäpihalta). Sprintin osallistujien osalta tämä tapahtuu klo 09:30 - 10:15.

Uinti

Uintiosuus alkaa jokaisella ryhmällä info-osuudella. Puolimatka klo: 08:50 ja sprint klo 10:35. HUOM! Olethan ajoissa paikalla, sillä uinnin aikataulu on tiukka! Uinti samassa osoitteessa (Turun Uimahalli Rehtorinpellonkatu 4 20500 Turku). Uimarit jaetaan altaisiin uintiaikatavoitteiden mukaisesti maksimissaan viisi uimaria/rata. Uimalakkeihin merkataan tussilla kilpailunumero, jotta ajanottajan on helpompi seurata suorituksen etenemistä. Joka altaalla on ajanottaja ja kirjuri, jotka laskevat ns. kierrokset ja ilmoittavat milloin lähtee viimeinen kierros lyömällä ”uintilaudalla” veteen. Otathan huomioon, että uinnissa on myös rajoitettu suoritusaika (sprint 30min ja puolimatka 60min). Mikäli aikaraja tulee täyteen, pyytää ajanottaja sinut keskeyttämään uinnin ja ylös laitetaan siihen asti uitu matka. Tämä siitä syystä, että hallin käyttöaika on rajoitettu ja ettei radoille tulisi ruuhkaa. HUOM! Otatahan vaatteesi mukaan pukukopista uinnin jälkeen ja siirrät ne liikuntahalli Iskerin pukukoppiin.

Pyörä

Uinnin jälkeen siirrytään hallin yläkertaan pyöräilyosuudelle. Puolimatka klo 10:15 - 12:15 ja Sprint klo 11:30 - 12:15. Siirtymäaikaa tähän on noin 30min, riippuen siitä kuinka nopeasti olet uinut. Pyöräilyaika sprintillä on 45min ja puolimatkalla 120min. HUOM! Pyöräilyn yhteydessä pyöräilyosuuden loppupuolella pidetään juoksuosuuden info noin klo 11:50 - 12:10.

Juoksu

Viimeisenä juoksuosuus klo 12:45 - 15:15. Juoksussa huomioitavaa on pakkasraja, joka on asetettu -15 asteeseen. Mikäli pakkasraja ylittyy voi juoksun vaihtoehtoisesti jättää väliin tai juosta lyhennettynä. Lähtö- ja maalialue sijaitsee Vatselankadun parkkipaikalla. Sprintissä juostaan 1.kierros (6,2km) ja puolimatkalla 3.kierrosta (16,9km) Reitti on opastettu selkeästi kyltein. Puolenmatkan juoksijoille on reitillä yksi huoltopiste Pleikinpolun päässä, kierrosten 2 ja 3 alkupäässä.

Juoksureitti

Vatselankadulta lähdetään Kasarmialueen kevyen liikenteenväylää Kasarmikadulle (mukulakivetys), josta juostaan suoraan Jokikadulle saakka, Kasarmikadun ja Jokikadun risteyksestä käännytään oikealle kohti Tuomaan sillan alitusta ja siitä suoraan jatkuen Nummen Rantapolkua.

Nummen rantapolkua jatketaan aina Halisten sillalle saakka, josta loiva vasen alas Halistensillan ali, käännös vasemmalle Halistenkosken kävelysillan yli jonka jälkeen taas heti vasemmalle ja Halistensillan ali.

Loiva käännös oikealle mäki ylös, josta jatketaan loivasti vasemmalle taas Nummen rantapolkua pitkin. Polkua jatketaan Koroistentien yli Catilluksentielle, josta taas takaisin Nummen rantapolulle, ylitetään Vähäjoki, jonka jälkeen mäki ylös ja kuntopisteen jälkeen vasemmalle jatkaen pitkin Nummen rantapolkua. Rantapolulta mennään pätkä Konsanpolkua, josta noustaan rautatiesillalle ja ylitetään silta. Heti sillan jälkeen käännös 180 astetta vasemmalle. Vasemmalle rautatiesillan ali maaliin samaa reitti kuin lähdössä (Jokikatu, Kasarmikatu, Kasarmialue, maali) tai oikealle josta lähdetään uudelle kierrokselle.

ctw
Reittikartta

 

 

 

ctw2
Kierros 2 (puolimatka)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuman parkkipaikat sijaitsevat Vatselankadun päässä olevilla Turun yliopiston parkkipaikoilla.

Jokaisella osanottajalla on suositeltavaa olla oma vakuutus tapaturmien varalle! Vastaat itse omasta vakuutusturvastasi!