Osallistujaohjeet - Challenge Turku Winter

Tapahtuma alkaa osallistujien ilmoittautumisella ja pyörien tuonnilla Tapahtumakansliaan, Liikuntahalli Iskeriin (Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku), sisäänkäynti sisäpihalta uimahallin takaa.

Challenge LARGE ………….………….. klo 8.00 - 8.40 välisenä aikana
Challenge MEDIUM …………………… klo 9.00 - 9.40 välisenä aikana
Challenge SMALL ……………….……… klo 9.40 - 10.20 välisenä aikana

Tapahtumakansliasta saat numerolapun juoksuosuudelle, sekä tapahtumarannekkeen joka esitetään ruokailun yhteydessä. Numerolappu kiinnitetään joko tapahtuman järjestäjältä saaduilla hakaneuloilla / kumilngalla tai omaan numerovyöhön, juoksuosuudella etupuolelle.


UINTI:

Uintiosuus alkaa jokaisella ryhmällä info-osuudella, joka pidetään altaalla juuri ennen lähtöä.

Challenge LARGE ……….……..… klo 08.50
Challenge MEDIUM …………….. klo 09.50
Challenge SMALL ……………..…. klo 10.35

HUOM! Olethan ajoissa paikalla, sillä uinnin aikataulu on tiukka!

Uinti osoitteessa (Turun Uimahalli - Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku). Uimarit jaetaan altaisiin uintiaikatavoitteiden mukaisesti maksimissaan viisi uimaria/rata, käytössä on 4 rataa. Uimalakkeihin merkataan tussilla kilpailunumero tai jokaisella radalla olevalla on erilainen lakki, jotta ajanottajan on helpompi seurata suorituksen etenemistä.

Jokaisella uintiradalla on ajanottaja ja kirjuri, jotka laskevat ns. kierrokset ja ilmoittavat milloin lähtee viimeinen kierros “lyömällä” uintilaudalla veteen. Otathan huomioon, että uinnissa on rajoitettu suoritusaika (LARGE 45 min, MEDIUM 30 min ja SMALL 30 min). Mikäli aikaraja tulee täyteen, pyytää ajanottaja sinut keskeyttämään uinnin ja ylös laitetaan siihen asti uitu matka. Tämä siitä syystä, että hallin käyttöaika on rajoitettu ja ettei radoille tulisi ruuhkaa. 

HUOM! Otatahan vaatteesi mukaan pukukopista uinnin jälkeen ja siirrät ne liikuntahalli Iskerin pukukoppiin.

Uimahallilla on yksi pukeutumis- ja pesutila. Pukeutumistiloissa on miehille ja naisille omat välikkönsä. Miehet menevät ensimmäiseen verholliseen välikköön vasemmalla, ja naiset menevät pukutilan päässä olevaan välikköön. Pue uima-asu yllesi pukutiloissa. Laitathan varusteesi kaappiin jossa on avain paikoillaan. Märkäpuvun käyttö on tapahtumassa sallittu!


PYÖRÄ:

Uinnin jälkeen siirrytään uimahallin yläkertaan, Iskerin Liikuntahalliin pyöräilyosuudelle. Pyöräilyosuus suoritetaan omalla pyörällä ja harjoitusvastuksella. Pyöräilyosuudella ei lasketa matkaa.

Challenge LARGE klo 10.45 - 12.15 ….....… 90 minuuttia
Challenge MEDIUM klo 11.30 - 12.15 …….. 45 minuuttia
Challenge SMALL klo 11.45 - 12.15 ….....…. 30 minuuttia

Uinnin ja pyöräilyn välinen vaihtoaika Large - 60 min, Medium - 60 min ja Small 15 min. Halutessaan Large ja Medium matkalaiset voivat aloittaa pyöräilyosuutensa jo aikataulua aiemmin, tai pyöräillä pidempään. Olethan kuitenkin paikalla pyöräilyn loppupuolella olevassa Juoksun INFOSSA. Juoksuosuudelle lähdetään kaikki yhdessä. Pyöräily aika on Challenge LARGE 90 min, MEDIUM 45 min ja SMALL 30 min.

JUOKSU:

Viimeisenä juoksuosuus klo 12.45 - 15.15. Juoksussa huomioitavaa on pakkasraja, joka on asetettu -15 asteeseen. Mikäli pakkasraja ylittyy, voi juoksun vaihtoehtoisesti jättää väliin tai juosta lyhennettynä, jolloin ylös kirjataan sen hetkinen matka ja aika. 

Juoksun lähtö- ja maalialue sijaitsee Kupittaan Urheilupuistossa, Kupittaan Paviljongin vieressä  jonne siirrytään yhtenä ryhmänä. Lähtö- ja maalialue on merkattu lipuin. Uusi kierros lähtee aina maalin kautta kierrettynä. Reitti on merkattu opastein. Juoksun reitti merkitty punaisella katkoviivalla.

Yhden kierroksen pituus on 2.5 kilometriä.

Challenge LARGE juoksumatka ............. 10 km (4 kierrosta)
Challenge MEDIUM juoksumatka ........... 5 km (2 kierrosta)  
Challenge SMALL juoksumatka ............ 2,5 km (1 kierros)

PYSÄKÖINTI :

Tapahtuman parkkipaikat sijaitsevat Vatselankadun päässä olevilla Turun yliopiston parkkipaikoilla.

LOUNAS JA TAPAHTUMAN PÄÄTÖS

Lounas on tarjolla Assarin Ullakolla heti juoksuosuuden jälkeen (avoinna klo 12-18). Sisäänkäynti on uimahallin oven vasemmalla puolella olevasta ovesta. Siirrytään portaat ylös, ensimmäisenä edessä oleva ruokailulinjasto. Linjaston päässä olevalla kassalla on nimilista, kerrothan henkilökunnalle nimesi. Jos sinulla on erityiruokavalio tai allergioita, ilmoitathan niistä ilmoittautumislomakkeen kohdassa lisätietoja. Tieto erityisruokavalioista pitäisi olla meillä 11.3.2019 mennessä. Tapahtuma päättyy lounaaseen. Liikuntahallista poistutaan klo 16 mennessä. 

HUOM! Jokaisella osanottajalla on suositeltavaa olla oma vakuutus tapaturmien varalle! Osallistut tapahtumaan omalla vastuulla ja vastaat itse omasta vakuutusturvastasi!

Lisätietoja tapahtumasta info@sbrfinland.com / 0451144279

        

TERVETULOA MUKAAN!